New hillcrest championat

Äntligen kom New Hillcrest championatet! Har längtat jättemycket eftrsom jag älskar championat. Finns nog inget jag är missnöjd med hitils av dom i spelet, och självklart blev jag det inte nu heller. Grymt bra jobbat med detta må jag säga! Ganska svårt men superkul. Måste även passa på att skryta med att jag som jämt förlorar faktiskt kom 3:a första gången jag körde haha.
 
Vi fick även se vilken häst det är som kommer till spelet. Vi fick ju innan en sneak peak på deras instagram och facebook, men nu har vi fått veta ras och även se färdiga resultatet av den. Och det var en Lipizzanerhäst som majoriteten av alla trodde vad jag såg. Själv vet jag inte riktigt vad jag trodde, är inte speciellt hästintresserad irl så kan inte så många raser. Men när jag fick se denna bilden på instagram insåg jag hur verklig den såg ut. 
Tror verkligen att det kommer flytta hem en till mig ifall det kommer en svart eller brun. Vet inte om det är så vanligt, men vad jag såg på när jag sökte runt ska det finnas. Är inte så mycket för skimmlar, fast detta kanske blir ett undantag ändå om det inte kommer någon annan färg haha. 
 
Det stod att den kom till Jorvik inom kort, så antar att den kommer nästa vecka.
 
(Bild lånad utan Andrea Sweetland)





Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo